Rošerjevo darilo otrokom

Rošerjevo darilo otrokom

Happy,Young,Blond,Boy,Opening,A,Gift,Box

Hei.

Moje ime je Klemen Rošer, sem lastnik glasbene šole ter avtor posebne učne metode, ki ti jo mogoče predstavim malo kasneje. Trenutno je bolj pomembno, da ti povem, da sem se pred dnevi podal na posebno misijo, s katero želim obdariti slovenske otroke (starejše od 5 let).

Kakšno točno je moje darilo ti zaupam malo kasneje, še prej pa ti predstavim zakaj je DAR GLASBE eden najlepših darov, ki jih otrok lahko prejme.

RELAKSACIJA

Glasba se uporablja kot dodatek k različnim tradicionalnim oblikam relaksacije. Študije so potrdile, da pomaga, da se otrok sprosti, saj se mu ob igranju primerne glasbe zniža srčni utrip in krvni pritisk.

 

KONCENTRACIJA

Igranje glasbenega instrumenta pomaga otroku razviti visoko stopnjo koncentracije, saj se med igranjem popolnoma osredotoči na določeno aktivnost. Na ta način lahko s pomočjo večje koncentracije uspešno opravlja tudi druge šolske in vsakodnevne obveznosti.


KOORDINACIJA

Z igranjem na glasbeni instrument otrok krepi svojo koordinacijo, še posebej med očmi in rokami. Z raziskavami so dokazali, da otroci z igranjem na instrument krepijo svoje motorične spretnosti na podoben način, kot to počnejo pri različnih športnih aktivnostih.

 

POTRPEŽLJIVOST

Otrok z igranjem glasbenega instrumenta razvija tudi svojo potrpežljivost, saj je učenje vsake skladbe proces, ki traja več dni ali tednov. Biti vajen potrpežljivosti mu bo prišlo še kako prav pri vse življenjskem uspehu na različnih področjih.

 

SAMOZAVEST

Že samo to, da se otrok uči igranja na glasbeni instrument, pri čemer njegovo pridnost pohvali mentor ali ponosen starš je dovolj, da se mu močno okrepi samozavest ter občutek ponosa. Opaža svoj napredek in spoznava, da redna vaja in delo pripeljeta do uspeha ter posledično samozavesti. Tako se bo lažje znašel tudi kasneje v življenju, kjer mu bo njegova v otroštvu pridobljena samozavest prišla še kako prav.

 

 

V kolikor nisi razumel, kaj točno sem mislil ob začetku tegale zapisa se sedaj verjetno že oba strinjava, da je dar glasbe eden najkoristnejših in najlepših darov v življenju. In da bi se otroci z glasbo spoznali na enostaven, zabaven ter učinkovit način sem pred leti razvil lastno učno metodo Rošer, po kateri se danes uči igrati na stotine slovenskih in tujih otrok. Ja, prav bereš … pouk po učni metodi Rošer namreč poteka tudi na Nizozemskem. 

roser-nederland

Pouk harmonike v Šoli harmonike Rošer – Nizozemska (mentor Kevin)

Tako.

Opisal sem ti kako na otroke vpliva glasba, hkrati pa sem ti na kratko predstavil tudi mojo šolo ter učno metodo Rošer, da sploh dobiš občutek, kdo smo Rošerjevi 🙂

Nisem pa pozabil na darilo!

Rošerjevo glasbeno darilo za slovenske otroke 🎁

Ker si resnično želim, da čim več otrok doživi ta neverjeten občutek, ko na glasilo zaigraš s svojimi rokami ter začutiš glasbene vibracije, ki prodirajo v ušesa ter telo, sem se odločil, da 100 slovenskim otrokom (od 5 let naprej) podarim spoznavanje glasbila in 45 minut druženja z glasbenim mentorjem. In to seveda popolnoma brezplačno.

Druženje bo izgledalo sledeče …

Najprej se bosta otrok ter mentor spoznala, pogovorila in sprostila (če je le mogoče je super, da z mentorjem v učilnici ostaneta sama, saj se otroci tako bistveno bolj sprostijo in prepustijo, kot če so pod “drobnogledom” staršev).

Pogovorila bosta o glasbi in mentor mu bo zaigral nekaj skladb, pri čemer bo lahko malček glasbilo opazoval ter ga poslušal iz neposredne bližine (kar je res edinstven občutek, ki ga otroci sicer pogosto nimajo možnosti doživeti).

Med poslušanjem mentorjevega igranja bo prostor zapolnila prijetna energija, ki bo otroka dokončno sprostila ter razveselila. Tako bo pripravljen, da tudi sam poskusi zaigrati.

učenje harmonike

Mentor mu bo predstavil delovanje glasbila in mu pokazal osnovne prijeme, s katerimi bo proti koncu veselega srečanja že znal zaigrati čisto pravo melodijo.

Potem prideš zopet na vrsto ti, dragi starš 🙂

Ob koncu srečanja ti bo namreč tvoj malček zaigral naučeno melodijo. Moram te opozoriti …

Pripravi se na to, da ti zna v oko zaiti kakšna solzica, saj je bil to do sedaj pri večini staršev, ki so k nam pripeljali svoje otroke, izredno čustven trenutek. In prav je tako. 

Gledati svojega otroka, kako se preda glasbi in zaigra prvo melodijo je pač nekaj najlepšega kar starš lahko doživi.

Tako.

Upam, da ti je moje glasbeno darilo, ki sem ga pripravil za tvojega mladega nadebudneža (ali nadebudnico) všeč.

Klikni na ikono (sprejmi darilo) spodaj, oddaj svoje podatke in darilo je vajino.

Po prejemu podatkov te v roku treh dni pokličemo, da se dogovorimo za ustrezen termin našega glasbenega druženja.

Se kmalu vidimo.

Mentor Klemen

Klikni na darilo! V kolikor prijava še deluje je nekaj terminov še prostih.

p.s.

Zadnjič sem srečal starša, ki mi je omenil, da se boji oddati prijavo, saj se mu zdi čudno, zakaj ponujamo takšno doživetje popolnoma brezplačno. Mogoče takšna misel bremeni tudi tebe?

Naj te pomirim …

45 minutno glasbeno doživetje z mentorjem je povsem brezplačno in neobvezujoče. To pomeni, da vaju tudi ne bomo nagovarjali, da ni se bilo potrebno po izvedenem srečanju v našo šolo vpisati ali, da bi nam bila v nasprotnem primeru karkoli dolžna.

V kolikor bo malčku igranje všeč in bo želel nadaljevati ga bomo seveda z največjim veseljem sprejeli, v kolikor pa ne, pa nič zato. Svet se bo še naprej normalno vrtel in srečanje bomo vsi ohranili v lepem spominu.

Klikni na darilo! V kolikor prijava še deluje je nekaj terminov še prostih.

Blaž, Kaja, Danaja, Tina in Klemen

Klemen in Andraž

Tjaž

Ana

Klikni na darilo! V kolikor prijava še deluje je nekaj terminov še prostih.

Darilo je namenjeno vsem otrokom od 5 let starosti dalje.

Z veseljem bi ga podarili tudi mlajšim a po naših izkušnjah še fizično niso dovolj razviti, da bi lahko igrali na glasbilo.

V kolikor se otrok vpiše v naš program stane mesečna šolnina 59€ in vključuje eno individualno učno uro z mentorjem tedensko.

V kolikor želite, lahko, a pri nas si lahko glasbila po ugodnih cenah tudi najamete in odnesete domov. V tem primeru večje investicije v družini ob začetku učenja niso potrebne. Cena mesečnega najema glasbila je med 25 in 50 € (odvisno katero glasbilo se izposodi).

Če se otrok odloči za vpis, vaju časovno ne omejujemo. To pomeni, da če bi po nekaj tednih ugotovili, da igranje glasbila ni zanj, se lahko brez zadržkov in izpisnih stroškov izpiše iz našega učnega programa.

Sicer pa 90% otrok uživa ob učenju in našo šolo obiskuje več let.

Klikni na darilo! V kolikor prijava še deluje je nekaj terminov še prostih.

Klikni na darilo! V kolikor prijava še deluje je nekaj terminov še prostih.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiska strani.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletnega mesta je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke