ZAKLJUČNI NASTOP/DRUŽENJE IN VPISNINA ZA 23/24 …

glasbena-sola-roser

Dragi učenec / Draga učenka. …

Pred nami je zaključek šolskega leta 2023/23 zato se javljamo s termini nastopov in druženj, ki jih ob tem pripravljamo, z obvestilom glede vpisnine za podaljšanje vpisa v novo šolsko leto in potekom vaj med poletnimi počitnicami

Prireditve ob zaključku šolskega leta

Vabimo vas, da se nam tako učenci kot tudi starši pridružite na druženjih ob zaključku šolskega leta, ki jih bomo pripravili v obliki kratkega nastopa naših učencev, po nastopih pa se bomo skupaj podružili …

p.s.

Vsak učenec (ki bo nastopal) se pripravi z mentorjem. Z mentorjem se tudi dogovorita v kateri skupini bo igral. 

Prisotni bodite tudi učenci, ki ne boste nastopili, saj bomo prav vsem učenecem podelili priznanja ob zaključku šolskega leta in izvedli spominsko fotografiranje.

Foto: Podelitev priznanj po enem izmed lanskih dogodkov Glasbena šole Rošer

Vpisnina za novo šolsko leto in pouk med poletnimi počitnicami …

Vpisnina za podaljšanje vpisa v naslednje šolsko leto znaša 62 €, znesek pa lahko pokompenzirate s štirimi 30 minutnimi (ali dvema 60 minutnima obiskoma) tekom julija in avgusta. 

Da ostanete v formi je seveda prav, da se tekom poletja nekajkrat vidimo, povadimo in ohranjamo vaš napredek. 

Za posamezen obisk v mesecu juliju in avgustu se vsak učenec individualno uskladi z mentorjem, glede na termine dopustovanj. 

Opombe:

  • Račun za znesek vpisnine boste prejeli v začetku julija, poravnati pa jo je potrebno do 18.7.2023. S tem je vaše mesto v naslednjem šolskem letu rezervirano (pomemben podatek za nas, da vemo koliko novih učencev lahko vpišemo).
  • V kolikor z nami poslujete preko trajnika (SEPA), bo tudi znesek vpisnine bremenjen tako, sicer pa plačilo izvedete z nakazilom.
  • V kolikor s poukum pri nas v naslednjem šolskem letu ne želite nadaljevati morate do 15.6.2023 izpolniti spletno izpisnico (za dostop klikni tukaj). V kolikor do tega datuma izpisa ne prejmemo smatramo, da vpis podaljšujete v šolsko leto 2023/24.
  • Ceno vpisnine (62€) lahko kompenzirate z vajami le v mesecu juliju in avgustu, prenos te možnosti v novo šolsko leto ne bo mogoč.

V vaša življenja pripeljemo glasbo …

Glasbena šola Rošer poučuje že 17. leto in vsak dan še vedno sledimo naši viziji; Omogočiti prijazen in prijeten individualen pouk, ki v življenja otrok in starejših učencev priprelje glasbo. 

Veseli smo dela z vsakomur izmed vas in veselimo se vseh novih melodij, ki jih boste s skupnim delom osvojili tudi v prihodnje. 

Se vidimo v Glasbeni šoli Rošer.


Klemen Rošer

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiska strani.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletnega mesta je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke