Pogoji poslovanja

Splošna pravila uporabe spletne strani

Splošna navodila veljajo za vse obiskovalce in registrirane uporabnike spletne strani www.roser.si. Splošna pravila uporabe spletne strani so obvezujoča.

Spletna stran je last podjetja Glasbeni center Rošer, trgovina in storitve, Klemen Rošer s.p.

Uporabnik se zavezuje, da bo spoštoval avtorstvo. Vsa vsebina na spletni strani je avtorsko delo, ki je samo po sebi avtorsko zaščiteno. Vsebino bo torej striktno uporabljal samo za lastno izobraževanje in je ne bo pošiljal tretji osebi. Pod avtorsko zaščito spadajo fotografije, teksti, zvočni in avdio posnetki, notni in drugi učni zapisi in vsi ostali gradniki spletne strani.
Vsakršna distribucija zgoraj omenjenih material na posreden ali neposreden način je brez pisnega soglasja lastnika spletne strani strogo prepovedana. Avtor lahko zoper kršitelja v primeru nespoštovanja avtorskega dela sproži materialno in kazensko odgovornost.
Uporabnik je odgovoren za vse svoje aktivnosti, ki jih opravi na spletni strani. V primeru suma, da je prišlo do nepooblaščene uporabe spletne strani mora uporabnik nemudoma obvestiti lastnika spletne strani in sicer na info@gc-roser.si.

Uporabnik po spletni strani brska anonimno in na lastno odgovornost. Vsebine so namenjene zgolj za njegovo glasbeno izobraževanje. Uporabnik razume, da lastnik spletne strani ni odgovoren za njegov napredek v igranju harmonike in ponudbo koristi na lastno odgovornost (nakupi učnih gradiv ter uporaba spletne šole Rošer). Napredek uporabnika je poleg uporabe ponujenih gradiv odvisen od elementov, na katere lastnik spletne strani nima vpliva (posluh, kakovost glasbila, količina dnevne vaje, pravilnost izvajanja vaje itd).

Z vstopom na spletno stran in prijavo s svojimi podatki soglašate, da ste z vsemi pravili uporabe spletne strani seznanjeni in z njimi soglašate. Prepovedano je registrirati drugo osebo. V primeru težav vso kazensko odgovornost za posredovanje tujih podatkov prenašate nase.

Uporabnik se zavezuje, da ne bo skušal preobremeniti spletne strani, ali na katerikoli način škoditi spletni strani ali programski opremi, ki služi za funkcioniranje spletne strani. Uporaba spletne strani na način, da bi se preobremenila ali celo poškodovala, je strogo prepovedana. Uporaba spletne strani na način, da bi omejila oziroma otežila dostop do vsebin drugim uporabnikom je strogo prepovedana. Uporabnik se zavezuje, da v svoji komunikaciji ne bo uporabljal žaljivk, groženj ali drugih oblik neprimernega izražanja, ki ne sodi v discipliniran nivo komunikacije. V primeru nespoštovanja tega pravila si lastnik spletne strani jemlje pravico, da uporabniku omeji ali prekine dostop do vsebin na spletni strani.

V kolikor bo lastnik spletne strani objavil kakršnokoli povezavo do druge spletne strani bo to naredil z namenom ker je vsebina na drugi spletni strani pomembna za izobraževanje obiskovalca. V tem primeru lastnik spletne strani ne prevzema odgovornosti, če druga spletna stran do katere vodi povezava ne deluje pravilno ali je mogoče poškodovana.

Uporabnik se zaveda, da mora imeti za dobro delovanje spletne strani primerno tehnologijo (računalnik in kakovostno internetno povezavo). Prav tako mora imeti računalnik zaščiten pred napadi virusa, ki se lahko v katerikoli obliki pojavijo na lastnikovi spletni strani.

Posebna pravila uporabe spletne strani
Posebna pravila uporabe spletne strani, vključno s splošnimi pravili uporabe spletne strani, so namenjena vsem in so zavezujoča za vse registrirane uporabnike oziroma tudi za vse osebe, ki se na spletni strani identificirajo.
Registrirajo se lahko le polnoletne osebe. V kolikor je uporabnik mladoletna oseba in se želi registrirati, mora registracijo opraviti starš (na ime starša). Skrb za varno uporabo spletne strani je dolžnost starša.
Uporabnik, ki želi kupiti izdelek v spletni trgovini na spletni strani www.roser.si se zavezuje, da bo poravnal kupnino naročenih izdelkov. Pri plačilu lahko izbira med različnimi načini plačila kot so plačilo preko kreditne kartice, bančno nakazilo ali plačilo ob prevzemu izdelka. Pri spletnih tečajih sta na voljo dve obliki plačila in sicer plačilo preko kreditne kartice ali plačilo preko bančnega trajnika (SEPA).

Registriranim uporabnikom, ki uporabljajo spletno šolo Rošer se mesečna uporabnina avtomatsko podaljšuje vse do prekinitve. Z bremenitvami transakcijskega računa oziroma kreditne kartice prenehamo takoj po zahtevku za prekinitev naročnine. Naročnina se lahko kadarkoli prekine v uporabniškem profilu uporabnika ali z zahtevkom poslanim na info@gc-roser.si. Ob prekinitvi stroški ne nastanejo.

Za namen registracije uporabnik potrebuje veljaven elektronski naslov. Za točnost podatkov vnesenih v registracijski obrazec ali za zlorabo elektronskega naslova, ustanovitelj ne prevzema nikakršne odgovornosti. V primeru, da registrirate drugo osebo, za to odškodninsko odgovarjate in nase prevzemate pasivno legitimacijo v primeru spora.

Za pripombe, želje in zahtevke je lastnik spletne strani uporabniku na voljo preko elektronskega naslova info@gc-roser.si.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiska strani.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletnega mesta je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke