Kariera

Klemen Rošer KONČNO širi ekipo…

Če si želiš predajati svoje spretno znanje igranja na harmoniko in te veseli delo z ljudmi, potem si na pravem mestu…

Lep pozdrav.

Klemen Rošer tukaj, osebno.

Glede na to, da se bereva tukaj, potem verjetno razmišljaš, da se pridružiš moji ekipi in pomagaš otrokom ter starejšim, ki si na vse pretege želijo obvladati harmoniko.

Še preden ti povem, kako si lahko del te zgodbe tudi ti, naj ti na kratko povem nekaj o naši Glasbeni Šoli – v kolikor ti še ni pretirano poznana.

Glasbena šola Rošer je večkrat mednarodno nagrajen zaseben glasbeno izobraževalni center.

Ustanovljena je bil leta 2007 z namenom poučevanja igranja na diatonično harmoniko. Ustvarili smo lastno učno metodo Rošer, po kateri poučujejo številni mentorji pri nas in v tujini.

Več kot 1127 učencev se je že udeležilo našega izobraževalnega programa, osvojili pa smo tudi preko 450 nagrad na regijskih, državnih, mednarodnih, evropskih in svetovnih glasbenih tekmovanjih.

Dobro… če nam gre tako dobro, kje je potem problem?

Poglej…

Do danes nam je še nekako uspelo obvladati vsa povpraševanja, a saj veš, kaj pravijo: “Dober glas seže v deveto vas”.

Sicer smo bili ponosni ob pogledu na čakalno vrsto, ki je res dolga, a kmalu smo ugotovili, da tako ne gre več naprej.

V primeru, da si ljudje želijo naše pomoči, je prav, da se nekako dupliciramo oziroma razširimo.

In tukaj prideš na vrsto TI!

Da pa ugotoviva, če sploh pašemo skupaj, pa ti v nadaljevanju prilagam nekaj ključnih vprašanj, na katera si pred kakršnokoli odločitvijo, odgovori…

1 ... Ali ti je harmonika blizu?

Da pa ugotoviva, če sploh pašemo skupaj, pa ti v nadaljevanju prilagam nekaj ključnih vprašanj, na katera si pred kakršnokoli odločitvijo, odgovori…

Dobro, glede na to, da se nahajaš tukaj, tvoj odgovor vendarle ne more biti negativen.

A se mi zdi pomembno, da razčistiva nekaj…

Ne glede na tvoj nivo predznanja in način učenja harmonike, te bomo pred pričetkom poučevanja morali seznaniti z našo edinstveno metodo učenja Rošer.

Zagovarjamo jo zaradi tega, ker se je v preteklosti izkazala kot res uspešna, enostavna in praktična metoda poučevanja harmonike, s katero smo navdušili že preko 1123 učencev, ki so osvojili že več kot 450 nagrad.

Ne skrbi… je zelo enostavna in ko jo enkrat spoznaš, se ne “vrneš več nazaj” 🙂

Če so te že zasrbeli prsti, je ravno pravi čas za naslednje vprašanje…

2 ... Želiš s svojim znanjem in izkušnjami pomagati drugim?

To, da obvladaš harmoniko je seveda odlično.

A žal ne dovolj.

V ekipi si želim ob sebi takšne osebe, ki svoje znanje ne želijo obdržati le zase, ampak jih navdihuje predajanje svojih spretnosti drugim.

Če ti vsaka nova melodija, ki jo tvoj učenec osvoji, privabi kakšno solzico v oči ali te preprosto razveseli, si na pravem mestu.

In ne skrbi – tudi zate bo poskrbljeno. Redno namreč izvajamo izobraževanja za mentorje, saj le tako lahko skupaj z učenci osvajamo nagrade, ki nas vse motivirajo.

3 ... Te delo v ekipi navdušuje?

Pri pisanju tega se mi je v misli prikradla izjava največjega košarkaša vseh časov – Michaela Jordana…

“Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.”

Tako je… Talent bo zmagal tekmo, a ekipno delo in znanje zmagata prvenstva.

In ja…

Je že res, da bodo učenci pod tvojim okriljem osvajali harmoniko, a če želimo kot ekipa vrhunskih harmonikarjev osvajati od manjših do večjih tekmovanj, je ekipno delo ključnega pomena.

Ne razumi narobe, nisem eden tistih, ki bi si želel samo napolniti svoje vitrine s številnimi pokali in nagradami. Na podlagi večletnih izkušenj se zavedam, kako osvajanje nagrad vpliva na motivacijo mentorjev, kot tudi otrok.

Če le nisi “one man band”, si zagotovo na pravi poti, da postaneš del naše ekipe.

A še prej se vprašaj naslednje…

4 ... Ali te delo z otroci veseli?

Brez tega žal najina zgodba ne bo “uspešna”.

Ker v veliki večini (90%) poučujemo otroke, te mora le-to veseliti.

Ni potrebno, da imaš znanje ali diplomo pedagogike, dovolj bo že samo, da razumeš, kaj se v otrokovi glavi dogaja in kaj potrebuje, da napreduje.

Tako…

Naj za konec še povem, da ni pomembno iz katerega kraja prihajaš, saj smo za resne kandidate pripravljeni podpreti idejo o novi lokaciji poučevanja in ti vso skrb za birokracijo ter promocijo pokrijemo kar mi.

Do danes so z nami v različnih oblikah uspešno sodelovali številni posamezniki. Kot naši zaposleni, podizvajalci pouka ali celo samostojni podjetniki, katere smo izobrazili za poučevanje po učni metodi Rošer.

Vsake oblike sodelovanja sem vedno vesel.

Utrinek iz enega izmed naših preteklih team-buildingov.

Tako dosegam svoj cilj, ki je, da se čim več ljudi navduši nad igranjem harmonike in tudi ti lahko pri vseh tem pustiš svoj pečat.

Seveda obstaja kar nekaj podrobnosti, ki ti jih bomo z veseljem zaupali prek telefona, a bistvo je takšno…

V kolikor verjameš, da si iz pravega testa za delo v naši ekipi (in ustrezaš zgornjim kriterijem),
je tole tvoj naslednji korak…

Na info@gc-roser.si pošlji email, v katerem mi povej nekaj o sebi …

Na primer kdo si in predvsem ZAKAJ misliš, da si pravi kandidat oziroma kandidatka za mesto bodočega mentorja harmonike.

Po domače – v tem e-mailu se pač prodaj : )

Zraven pa seveda dopiši še svojo telefonsko številko. 

Če te bomo na podlagi tvojega emaila prepoznali kot primernega kandidata oziroma kandidatko, te bo v najkrajšem možnem času kontaktiral nekdo iz moje ekipe… in morda se potem kmalu tudi vidimo in spoznamo v živo : )

Do takrat,

 

Klemen Rošer

Tukaj bom iskren. 

Malokateri mentor, ki danes sodeluje z mano je ob začetku najinega sodelovanja igral ali poučeval kot jaz. To je namreč normalno … bolj od virtuoznosti je pomembno kakšen človek si in koliko bi ti sodelovanj z mano pomenilo

Vse ostalo, kar boš moral znati za učenje, pa mogoče še ne obvladaš, te bom naučil in pripravil do mere, da boš kompetenten mentor. Seveda, če se ujameva na razgovoru in ugovoriva, da sva »za skupaj«.

V kolikor te to resno »žuli« potem bo najbolje, da res poskusiš s samostojno potjo. 

V kolikor pa je to le bežen pomislek pa naj ti povem, da če bi osebno imel pred leti možnost, da nekdo zame prevzame celoten marketing, me izobrazi, me vključi  v svojo uveljavljeno mrežo ter ime, mi predal znanje in me usmerjal na podlagi 15 letnih izkušenj, poskrbi, da imam za svoje delo redna plačila ne glede na disciplino ali nedisciplino plačil strank ter iz mojih ramen prevzame celotno papirologijo (izdajanje računov, knjiženje prilivov, pošiljanje opominov in obvestil itd), bi sprejel z odprtimi rokami.

Sploh, če pomislim, da bi se še zavzemal, da imam dovolj učencev in bi mi nove kontakte pošiljal tedensko, potem bi zagotovo vedel, da je sodelovanje prava izbira.

Jah … oba veva, da obstaja veliko načinov učenja harmonike. In vsekakor vem, da se verjetno sam nisi učil igrati po mojem (razen v kolikor si bil naš učenec). Kakorkoli, še vse mentorje smo glede izvajanja poučevanja po naši učni metodi ter učnih gradivih izobrazili, da so zadevo razumeli jasno in jo znali uporabljati v praksi.

Če te skrbim jaz osebno, ti naj povem, da boš presenečen, ko boš ugotovil, da sem »samo človek«, kot vsak drug. A človek z vizijo, del katere lahko postaneš tudi ti. Zato se le sprosti in oddaj prijavo.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiska strani.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletnega mesta je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke