Politika zasebnosti

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Lastnik spletne strani bo osebne podatke uporabljal izključno z svojo rabo in jih v nobenem primeru ne bo posredoval tretji osebi. S podatki bomo upravljali skrbno in spoštljivo. Lastnik spletne strani bo osnovne podatke uporabnika (ime, priimek, e-mail naslov) dodal v svojo bazo iz katere bo uporabniku pošiljal novice, izobraževalno vsebino ter ponudbe podjetja. Uporabnik ima pravico kadarkoli zahtevati umik njegovih podatkov iz base lastnika spletne strani. To naredi tako, da pošlje zahtevek na info@gc-roser.si in lastnik spletne strani ga bo nemudoma odstranil iz baze z izbrisom vseh njegovih podatkov. S tem ko na spletni strani www.roser.si vnesete svoje podatke soglašate, da nam dovoljujete da jih shranimo v našo bazo kontaktov in, da z njimi razpolagamo za uspešno delovanje podjetja v smislu obveščanja uporabnika o pomembnih vsebinah ter ponudbah. Za točnost podatkov, ki jih posredujete, ne odgovarjamo. Registrirate lahko samo sebe osebno. V kolikor registrirate drugo osebo lahko za to kazensko odgovarjate. V kolikor oseba ni polnoletna, potrebuje od staršev ali skrbnikov dovoljenje za posredovanje osebnih podatkov.

Pravno obvestilo

Predmet

Predmet tega obvestila je spletna stran na domeni www.roser.si. Lastnik spletne strani je podjetje Glasbeni center Rošer s.p., trgovina in storitve, Klemen Rošer s.p. Na spletni strani se nahajajo opisi dejavnosti podjetij, predstavitvena besedila, oglasi, spletna trgovina, dostop do brezplačnih izobraževalnih vsebin ter dostop do spletne učilnice za registrirane uporabnike (Spletna šola Rošer).
Avstorske pravice za vse vsebine na spletni strani pripadajo podjetju Klemen Rošer s.p. Vsako kopiranje ali prenašanje vsebin je kaznivo dejanje (razen v primerih ko se prenesejo pfd dokumenti, ki so vidno ponujeni za prenos).

Splošno

Obiskovalec spletne strani z vstopom na spletno stran potrjuje, da je seznanjen s pravili uporabe spletne strani. Potrjuje tudi, da razume varovanje njegovih osebnih podatkov in s pravili varovanja osebnih podatkov soglaša.
Uporabnik, ki se na spletni strani registrira (ustvari uporabniški profil) potrjuje, da je seznanjen s pravili uporabe spletne strani za registrirane člane. Zaveda se obveznosti ter posledic, ki jih nosi ob morebitnem kršenju avtorskih pravic ali druge oblike neupoštevanja pravil uporabe spletne strani.

Avtorske pravice

Vsa vsebina na spletni strani www.roser.si je avtorsko zaščitena. Obiskovalec se zavezuje, da ne bo kopiral ali na drug način prenašal vsebino iz spletne strani, razen v kolikor mu lastnik spletne strani to pisno dovoljuje. Last lastnika spletne strani so tudi vse slike, avdio datoteke, vide-i in prodajna ter predstavitvena besedila. Obiskovalec spletne strani razume, da nima pravice uporabiti, ne v celoti, ne delno, nobene od naštetih vsebin na spletni strani. Posebej to velja za vsebine, do katerih dostopajo registrirani uporabniki. Vsebin prav tako ne sme preurejati, jih pošiljati tretji osebi ali jih uporabljati za posredno ali neposredno trženje pod svojim okriljem.

Omejitev odgovornosti

Lastnik spletne strani se bo vedno trudil, da bo spletna stran delovala nemoteno in, da bo registriranim uporabnikom nudil vso pričakovano vsebino ter odlično uporabniško izkušnjo. Vsekakor pa lastnik spletne strani ne prevzema odgovornosti za nepričakovane težave na spletni strani, za napake v tekstih, fotografijah, izobraževalnih vsebinah, učnih posnetkih itd. Lastnik spletne strani si pridržuje pravico kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spreminjati vsebino spletne strani.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Lastnik spletne strani se zavezuje, da bo striktno spoštoval zasebnost registriranih uporabnikom in da bo osebne podatke pridobljene preko spletne strani varoval v skladu z GDPR. Obiskovalec razume, da bo lastnik podatke uporabljal za svoje evidence, za zmožnost komuniciranja z uporabnikom ter za obveščanje uporabnika (izobraževalne vsebine, novice ter ponudbe podjetij Klemen Rošer s.p. ter Glasbena šola Rošer d.o.o.), kar je bistvenega pomena za nemoteno delovanja članstva na spletni strani. Podatki uporabnika bodo dostopni samo lastniku spletne strani. V primeru, da boste naše spletne tečaje kupili preko bančnega trajnika (SEPA), se zavezujemo, da bomo vaše bančne podatke varovali skrbno in ne bodo dostopni tretji osebi. Številko bančnega računa bomo vodili v evidenci samo za čas trajanja vaše naročnine, ki se mesečno obračunava avtomatsko preko SEPA sistema. Ob preklicu naročnine iz vaše strani se bodo bremenitve ustavile in sledil bo izbris vaših bančnih podatkov iz naših evidenc.

Uporabnik lahko v primeru, če potrebuje katerekoli podatke glede delovanja spletne strani, ali v zvezi z varovanjem njegovih podatkov kontaktira lastnika spletne strani in sicer preko info@gc-roser.si.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiska strani.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletnega mesta je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke