Kako je prišlo do VIP Rošerjevega seminarja …

Dragi učenci naše Glasbene šole in Spletne šole Rošer.

Zadnje dni me bega ena čudna zadeva.

Po učni metodi Rošer se uči vedno več ljudi. Tako na naših učnih lokacijah kot preko naše spletne šole. Po eni strani me je to dejstvo seveda razveselilo, po drugi pa me je pahnilo v globoko razmišljanje.

Namreč …

Zavedam se, da je moja ekipa mentorjev kakovostna, predana in vem, da ste prav vsi učenci v dobrih rokah. Tudi uporabniki spletne šole mi pošiljate odzive, da vam ta oblika učenja odgovarja in, da so video lekcije dobro pripravljene. 

To se sliši, kot da bolje ne more biti in na tem mestu se verjetno sprašuješ, kaj bi me sploh lahko obremenjevalo. Imam prav?

Poglej …

Kljub vsemu obstaja ena stvar, ki mi leži na duši in to je, da se ne morem sprijazniti, da mojega znanja o igranju harmonike ne bi mogel nekako bolj neposredno od mene črpati vsak sleherni učenec.

Osebno namreč žal ne morem učiti vsakega posameznika, saj je Rošer harmonikarska družina resnično velika a obstaja način, s pomočjo katerega boste lahko vsi enkrat mesečno iz prve roke spoznavali moje razmišljanje glede igranja diatonične harmonike. In ja, s tem boste lahko zagotovo dodatno izboljšali vaš napredek s harmoniko. 

Vsem učencev podarjam BONUS, ki bo spadal v plačilo mesečne šolnine (oziroma naročnine).

To je VIP Rošerjev mesečni seminar, ki bo preko spleta potekal vsak 15. dan v mesecu ob 18:00. In ne skrbi, vsi seminarji se bodo shranjevali v arhiv, tako da jih boš lahko kadarkoli pogledal tudi za nazaj.

Kako se prijaviš?

✔️ Uporabniki spletne šole boste lahko po prijavi v uporabniški profil seminar opazili pod zavihkom “Spletna šola Rošer” -> “Video lekcije”.

✔️ Učenci, ki se učite pri naših mentorjih pa kliknite na www.roser.si/vip. Tam oddate prijavo za ogled seminarjev. Po poslani prijavi vam bomo ustvarili uporabniški profil s katerim boste dostopali do vseh mesečnih seminarjev. Navodila za prijavo v profil vam naknadno pošljemo na elektronski naslov.

Se vidimo na prvem seminarju, ki bo 15.10.2021 z zanimivo tematiko; POMEMBNOST PRAVILNOSTI DRŽE TELESA PRI IGRANJU HARMONIKE.

Vsem želim lep začetek tedna.

Klemen

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiska strani.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletnega mesta je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke