Žal mi je, da se srečava tukaj ...

Zavedam se, da učenje glasbila ni enostavna dejavnost. Potrebne je kar nekaj discipline, konec koncev pa je napredek odvisen od samega talenta, ki je pri nekaterih ljudeh večji, pri drugih pa malo manjši. 

A kakorkoli …

Na dolgi rok je igranje glasbila aktivnost, ki te bo razveseljevala in bogatila celo življenje. In ne glede na to, kako se trenutno zdi situacija brezupna (nihanje motivacije je nekaj vsakdanjega tudi pri najbolj talentiranih ali uspešnih učencih) upam, da z učenjem nadaljuješ in dosežeš igranje, kot si si ga želel / a ob vpisu v našo šolo.

Velikokrat se motivacija izgubi ravno ko se začne pomladno vreme. Takrat vsekakor raje čas preživljamo na soncu, kot ob vaji glasila. 

A to je le prehodno obdobje, ki mine …

V kolikor ti lahko kakorkoli pomagam, bom to z veseljem storil. Zato mi izpolni in pošlji spodnji obrazec.

 

Klemen Rošer

 

p.s.

Še pred obrazcem pa s teboj delim nekaj najpogostejših težav zaradi katerih lahko ljudje pomislijo na izpis iz glasbene šole. Pri vsaki opisani situaciji pa lahko vidiš tudi rešitve, ki jih ponudimo in v 80% na takšen način pomagamo, da se težava reši in učenec nadaljuje z igranjem ter učenjem. Naša želja je, da te lahko razvijamo naprej.

Najpogostejše težave in rešitve ...

Gre za pojav, ki ga doživlja skoraj vsak glasbenik ali športnik. Konec koncev ljudem niha motivacija tudi za obiskovanje službe, šole in vseh ostalih aktivnosti v življenju, ki se sprva zdijo nadvse zanimive. 

Če pomislim, sem bil za vajo glasbila tudi sam velikokrat nemotiviran in starši so večkrat razmišljali o tem, da me iz glasbene šole izpišejo. 

A sreča, da me niso …

Danes namreč razumem, da je nihanje motivacije pač del vsakega učenca in pomembno je, da v takšnih trenutkih z igranjem ne prekine temveč skupaj s starši in mentorjem premaga to obdobje in se trudi naprej. 

Škoda je namreč, da se učenci več mesecev ali let trudijo učiti igrati potem pa vso to pridobljeno znanje in občutek za glasbilo zavržejo čez noč. 

Zato, karkoli te že bremeni, mi zaupaj in našli bomo rešitev, da ti pomagamo nadaljevati z igranjem in učenjem.

Ljudje smo si različni. 

Dve osebi se lahko ujameta ob prvem stiku, včasih pa se zgodi, da se vse vezi kljub trudi enostavno ne uspejo vzpostaviti.

Večkrat so me zaradi tega starši že poklicali in pouk smo nemudoma prestavili k drugemu mentorju. 

Ne skrbi …

Ni potrebno razmišljati o tem, da je situacija nerodna, saj te zadeve z mentorji, ki poučujemo po učni metodi Rošer poznamo in se o njih redno pogovarjamo. Nihče ti ne bo zameril. 

Ravno nasprotno …

Tako jaz, kot tvoj sedanji mentor bova vesela, da tvojo težavo poznamo in ti lahko pomagamo, zaradi česar boš razbremenjeno nadaljeval/a z učenjem glasbila še naprej.

V kolikor pride do finančnih težav, zaradi katerih mesečne šolnine poravnavate s težavo, mi to zaupajte in dogovorili se bomo za popust.

Sicer pa se trudimo, da je naša cena mesečne šolnine zelo konkurenčna ostalim ponudnikom (v veliko primerih celo cenejša) ne glede na to, da je poučevanje glasbil in skrb za učenca naša primarna dejavnost, da organiziramo dodatne aktivnosti, kot so nastopi učencev, da v ceno mesečne šolnine dodamo dostop do spletne učilnice in še marsikaj drugega, kar ostali ponudniki v svojih cenah ne morejo doseči. 

A kljub temu …

V kolikor vidiš težavo pri našem ceniku, se tudi o tem brez težave pogovorimo.

OBRAZEC

S prijavo se strinjate z našimi splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti

Izdelek brez naslova (12)
Izdelek brez naslova (13)
Izdelek brez naslova (11)
Izdelek brez naslova (10)
Izdelek brez naslova (9)
Izdelek brez naslova (8)
Izdelek brez naslova (7)

Blaž, Kaja, Danaja, Tina in Klemen (harmonika)

Nik Halužan (kitara)

Rebeka Štromajer (klaviature)

Ana (harmonika)

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiska strani.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletnega mesta je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke